fbpx

Случајни производи

Блог

  • Наводнување во различни системи

      Наводнување Колку често и колку време да се напојува е добро прашање, но има толку многу варијабли како што се температурата на воздухот, температурата на водата, видот на користениот медиум за растење, видот на растенијата, големината на растенијата, влажноста, итн. итн... Едноставно, нема вистински точен одговор, освен да се каже дека целта е да се напои доволно долго за да се навлажни корените (и...
  • pH и EC - Се што треба да знаете

    Што е pH вредноста?  'Potentia hydrogenii' или рН е логаритамска скала за мерење на киселоста или алкалноста на растворот. Што значи pH вредноста за научниците е слично на толкувањето на градинарот. Меѓутоа, се јавуваат разлики во примената на ова разбирање. Во лабораторија, pH се користи за да се измери односот на негативно и позитивно наелектризирани јони во течност. Додека е во раст, нивото на pH е важно...
  • Како да се засадите успешно расад

      Во оваа статија ќе ви дадеме начин за нагло и успешно започнување на семето, како и информации за тоа што понатаму. Пред да продолжиме, сакаме да нагласиме дека постојат многу начини за сеење растенија, како и фактот дека тие се разликуваат од растение до растение. Нашиот метод ќе биде релевантен за повеќето видови сезонски растенија и за одгледување во затворен простор и на отворено. 1. За семето Овде ќе...

Кои сме ние?

Гроушоп Дооел е компанија која постои од 2006 година. Нашата активност е поврзана со дистрибуција, покривајќи се што е потребно и за аматери и за професионални градинари во затворени простории и на отворено. Нашата цел е да бидеме доверливи партнери во нашата работа со клиенти и трговци. Секогаш се стремиме да ги понудиме најновите и најквалитетните технологии во областа на осветлување, вентилација, опрема за мерење, почви, производи за заштита на растенија, подлоги, ѓубрива, хидропони и аеропонски системи, кутии, саксии, семиња, резервоари, системи за наводнување и повеќето - разни помошни додатоци за да му помогнат на градинарот. Ние сме претставници на најдобрите брендови на светскиот пазар, меѓу кои се нашите партнери од Advanced Hydroponics of Holland BV, G Systems Engineering, GIB Lighting, HOMEbox, ATAMI, HESI, CANNA, Bloom Advanced Floriculture, Advanced Nutrients, ADWA Instruments, growTOOL , PrimaKlima, Gold Label, Simply Organics, Eazy Plug и многу други. Уште...

Категории

Анкета

КАКВИ ШТЕДЛИВИ/CFL/ЛАМПИ КОРИСТИТЕ?