fbpx

За нас

Гроушоп Дооел е компанија која постои од 2006 година. Нашата активност е поврзана со дистрибуција, покривајќи се што е потребно и за аматери и за професионални градинари во затворени простории и на отворено. Нашата цел е да бидеме доверливи партнери во нашата работа со клиенти и трговци. Секогаш се стремиме да ги понудиме најновите и најквалитетните технологии во областа на осветлување, вентилација, опрема за мерење, почви, производи за заштита на растенија, подлоги, ѓубрива, хидропони и аеропонски системи, кутии, саксии, семиња, резервоари, системи за наводнување и повеќето - разни помошни додатоци за да му помогнат на градинарот. Ние сме претставници на најдобрите брендови на светскиот пазар, меѓу кои се нашите партнери од Advanced Hydroponics of Holland BV, G Systems Engineering, GIB Lighting, HOMEbox, ATAMI, HESI, CANNA, Bloom Advanced Floriculture, Advanced Nutrients, ADWA Instruments, growTOOL , PrimaKlima, Gold Label, Simply Organics, Eazy Plug и многу други.

Категории

Анкета

КАКВИ ШТЕДЛИВИ/CFL/ЛАМПИ КОРИСТИТЕ?