fbpx
GENI_Shooting_Po_5911b6a7613f4.pngGENI_Shooting_Po_5911b6a7613f4.png
GENI_Shooting_Po_5911b6a7613f4.png
geni-powder.jpg

GENI Shooting Powder 1 pack/65g.

Цена од парче (1 парче): 660,00 МКД
• Тежина: 0.07 Килограми
Достапност: Обично достава за 24h.gif

Која е тајната на секој успешен одгледувач...? Гени во прав! Овој шумлив експандер на пупки е лидер во областа на стимулатори за цутење. Неговите дополнителни минерали поттикнуваат подобрена клеточна делба, обезбедувајќи зголемена апсорпција во растението. Затоа, Geni Powder дава опипливи резултати, додека може да се комбинира со секаков вид основна храна. Се испорачува во поединечни кесички кои овозможуваат удобна употреба, додека е опширно тестиран за да го задоволи целосното задоволство на нашите клиенти. Накратко, тоа е идеално дополнување на планот за добиточна храна на секој успешен одгледувач.

Како всушност функционира Geni Powder: Овој засилувач за цветање предизвикува дополнителен циклус на цветање по почетниот, со што пупката значително се зголемува во тежина. Ќе бидете апсолутно изненадени од дополнителниот принос постигнат благодарение на употребата на овој производ. Создава втор слој околу пупката како што беше, што овозможува зголемена продуктивност.

Придобивките од Geni Powder:

- Подобрено и побрзо цветање

- Поголеми пупки

- Повкусно овошје и зеленчук

- Зголемена содржина на минерали и витамини

- Зголемен фототропен капацитет (растенијата полесно ја апсорбираат топлината и сончевата светлина)

Коментари

Нема коментари за овој производ.

Категории

Анкета

КАКВИ ШТЕДЛИВИ/CFL/ЛАМПИ КОРИСТИТЕ?