fbpx
Няма избрано изображение
Няма избрано изображение
Няма избрано изображение

HPS Лампа GIB Lighting Flower Spectrum XTreme Output 1000W 400V V2.0

Цена од парче (1 парче): 8470,00 МКД
24h.gif

Лампата за фазата на цветање Flower Spectrum XTreme Output 1000W 400V V2.0 од GIB Lighting има излезна моќност од 1000 W и главен напон од 400 V. CE-стандардизирана HPS/NDL лампата за цветање работи на фреквенција од 50Hz и со работна струја од 5.2A и има енергетска класа A++.Flower Spectrum XTreme Output 1000W 400V V2.0 од GIB Lighting се состои од чиста сијалица T65 со конектор E40 и импресионира со долгиот работен век од над 15.000 часа.

GIB Lighting Flower Spectrum XTreme Output 1000 W 400 Volt V2.0 има одлична PAR вредност од 2060 µmol / s. Поради одличниот прозрачен интензитет од 145.000 lm, оваа светилка за празнење постигнува светлосна ефикасност од 135 lm / W. Со температурата на бојата од 2100 K, топлата бела светлосна боја и спектарот на жолто-црвена боја, овој квалитетен извор на светлина ' произведено во Германија 'од GIB Lighting особено го поддржува цветањето на растенијата.

Коментари

Нема коментари за овој производ.

Категории

Анкета

КАКВИ ШТЕДЛИВИ/CFL/ЛАМПИ КОРИСТИТЕ?