fbpx
Prima_Klima_Eco__59983e7b410dc.jpgPrima_Klima_Eco__59983e7b410dc.jpg
Prima_Klima_Eco__59983e7b410dc.jpg
filters2.png4fbb7f3a8351d.png

Филтер Prima Klima Eco Line Ø 250mm, 50cm - 1600m3/h

Цена од парче (1 парче): 15590,00 МКД
• Тежина: 11.30 Килограми
Достапност: Обично достава за 24h.gif

Филтер PrimaKlima EcoLine K2606-250 Ø250mm, 50cm-1300m3/h Модел на јаглероден филтер Prima Klima: K2606 Прирабница: 250 mm Должина: 500 mm без прирабница Дијаметар: 330 mm Максимален проток на воздух: 1300 m³ / h Оптички проток: 960 m³ / h На Предфилтер: K2706

Ефикасно отстранување на мирис по непобедлива цена наспроти продуктивност. Високо ефикасна филтрација на воздух со кревет од активен јаглен длабок 3 cm. Еквивалентно на високиот квалитет што го нуди Industry Line. Прима Клима Еко линија - Филтри

Јаглеродните филтри Prima Klima се дизајнирани да ги чистат мирисите поврзани со одредени култури во вашата внатрешна градина, како и пенетрацијата на бучавата. Изработени се од активен јаглен и обложени со бела памучна вата. За филтрирање на влезниот, излезниот или пропуштениот воздух од лошите мириси, користејќи физичка и хемиска апсорпција.

Поле на примена: оранжерии, болници, прехранбена индустрија, хемиска индустрија, јавни згради, кујни, деловен простор, тоалети, крематориуми, месарници итн. Максимална работна температура на воздухот = 70 ° C Максимална влажност на протокот на воздух = 70%

Коментари

Нема коментари за овој производ.

Можно е и ова да ти се допаѓа:

Категории

Анкета

КАКВИ ШТЕДЛИВИ/CFL/ЛАМПИ КОРИСТИТЕ?