fbpx
_________________4fac0387072f8.png_________________4fac0387072f8.png

Пригушувач за звук ø 160 mm, L = 75 cm

Цена од парче (1 парче): 3550,00 МКД
• Тежина: 1.10 Килограми
Достапност: Обично достава за 24h.gif

Придушувач ø 160 mm, L = 75 cm

Коментари

Нема коментари за овој производ.

Можно е и ова да ти се допаѓа:

Категории

Анкета

КАКВИ ШТЕДЛИВИ/CFL/ЛАМПИ КОРИСТИТЕ?