fbpx
Travel_Bag_25_x__5851b7b4d357d.jpgTravel_Bag_25_x__5851b7b4d357d.jpg
Travel_Bag_25_x__5851b7b4d357d.jpg
AVERT-TRAVEL-BAG-OPEN-1_g4it1.jpg
avert-mesh-and-carbo5851b807d5d44.jpg
outter-material-wate5851b8174ab59.jpg
AVERT-H2O-ZIPPER-WEB1_g4it4.jpg

Патничка торба 25 x 15 x 15 cm - 5,5 L

Цена од парче (1 парче): 3450,00 МКД
• Тежина: 0.20 Килограми
Достапност: Обично достава за 24h.gif

Авертираните кеси со активен јаглен се практично и безбедно средство за транспорт на вреден товар. Поставата што апсорбира мирис го обезбедува вашето мирно патување без да се грижите за истекување на несакани мириси.

Во производството беа користени само високотехнолошки материјали, особено технологијата на Аверт - 'OdorLock' (брава за мирис). Дизајнот на секој модел вклучува уникатни карактеристики.

Патничката торба Avert е дизајнирана за ваша безбедност и удобност. Одликувајќи се со моќна обвивка од активиран јаглерод што апсорбира мирис со водоотпорни патенти, чантата за патување Avert ќе ви помогне безбедно да стигнете до вашата дестинација!

Карактеристики:

5,5L / 1,5GAL; 25cm x 15cm x 15cm
Специјална јаглеродна облога што апсорбира мирис со заштитна мрежа
Абсорбентен вентил, обложен со активен јаглен за дополнителна заштита од мириси
600D полиестер / ПВЦ водоотпорен надворешен слој
водоотпорен патент и отпорен на мирис
Извонреден исклучително силен дизајн
Рачка за носење
Индустриски велкро
Со можност за заклучување

Коментари

Нема коментари за овој производ.

Категории

Анкета

КАКВИ ШТЕДЛИВИ/CFL/ЛАМПИ КОРИСТИТЕ?