fbpx
ph soil tester.jpgph soil tester.jpg

pH тест за почва

Цена од парче (1 парче): 450,00 МКД
24h.gif

Од 4,7 - 9.0 pH

  • • Комплет за тестирање на почва за точно определување на pH вредноста на почвата, користен за градинарски и земјоделски цели.
  • • Тестот се базира на реакција во боја
  • • Тестот може да го изврши секој за неколку минути (не се потребни хемиски знаења)
  • • 1 сет вклучува реагенси и алатки за 8 тестови

Коментари

Нема коментари за овој производ.

Категории

Анкета

КАКВИ ШТЕДЛИВИ/CFL/ЛАМПИ КОРИСТИТЕ?