fbpx
Dutch_Formula_1__573326a2eaafb.jpgDutch_Formula_1__573326a2eaafb.jpg
Dutch_Formula_1__573326a2eaafb.jpg
dfgrow.jpg5ad791636a711.jpg
Dutch_Formula_1__573326a2eaafb.jpg

Dutch Formula 1 Grow 10L - основно ѓубриво за раст

Цена од парче (1 парче): 5880,00 МКД
• Тежина: 11.60 Килограми
Достапност: Обично достава за 24h.gif

Dutch Formula 1 Grow

Dutch Formula 1 Grow , главно ѓубриво за раст, создавајќи оптимални услови за подготовка на растенија за следната фаза на цветање. Престанете да аплицирате GROW помеѓу 21-от и 30-от ден на одгледување кога вашите растенија ќе влезат во 12-часовниот цветен период.

Dutch Formula е комбинација од три производи: GROW, BLOOM и MICRO. Заедно го завршуваат природниот животен циклус на растението до бербата во 3 лесни чекори.

Компоненти:

25-15-50 N: 2,5% P: 1,2% K: 5,0%

За најдобри резултати:

Протресете добро пред употреба. Започнете да додавате Dutch Formula -GROW, потоа BLOOM и конечно MICRO. Промешајте го растворот по секој од овие чекори. Проверете го нивото на pH на веќе измешаниот хранлив раствор пред наводнување (нивото на pH треба да биде помеѓу 5,8 - 6,5 за почва и 5,8-6,8 за хидропонски системи).

Одгледување на почва:

Користете помалку концентриран раствор (половина +). Исплакнете со вода доколку е потребно за да избегнете акумулација на соли во почвата.

* за млади растенија нанесете половина од концентратот.

** престанете да го користите GROW по 21-30 дена.

Коментари

Нема коментари за овој производ.

Категории

Анкета

КАКВИ ШТЕДЛИВИ/CFL/ЛАМПИ КОРИСТИТЕ?