fbpx
BioBizzBioHeaven
BioBizzSchedule

Biobizz BIO HEAVEN 1 L

Цена од парче (1 парче): 3390,00 МКД
Достапност: Обично достава за 24h.gif

BioBizz Bio Heaven е целосно органски биолошки стимуланс за вашите растенија. Создаден од природни извори на протеини Bio Heaven е преполн со амино киселини (основните градежни блокови на протеините и ензимите) кои се неопходни за здравата структура и метаболизмот на вашите растенија.

Хранењето на вашите растенија со овие биолошки градежни блокови има неколку клучни придобивки, од зголемување на нивото на енергија и подобрување на навлегувањето на хранливи материи до подобрување на производството на хлорофил и ослободување на вашите растенија од токсините што се таложат поради различните фактори на стрес (како што се флуктуации на топлина).

Bio Heaven содржи природно стар хумус кој обезбедува одличен извор на јаглерод за микроорганизмите и хелати на минералите во почвата. Внесувањето на хранливи материи од растенијата во почвата е обично само околу 5-10% од сите достапни. Сепак, хелацијата ја зголемува достапноста на хранливи материи (во некои случаи и до 90%), обезбедувајќи им на вашите растенија пристап до богатството на елементите што им се потребни за здрав, продуктивен раст.

Главните карактеристики на BioBizz Bio Heaven вклучуваат:

Засилена хелација на основните хранливи материи
Забрзано и зголемено земање на хранливи материи
Извор на јаглерод за почвени микроорганизми
Го поправа хлорофилот и го подобрува задржувањето на влагата и дишењето
Го поттикнува здравиот раст и го зајакнува имунитетот на растенијата

Коментари

Нема коментари за овој производ.

Можно е и ова да ти се допаѓа:

Категории

Анкета

КАКВИ ШТЕДЛИВИ/CFL/ЛАМПИ КОРИСТИТЕ?