fbpx
growTANK_________59e7a8e128fd7.jpggrowTANK_________59e7a8e128fd7.jpg

growTANK Nutrient Tank 180 L

Цена од парче (1 парче): 4790,00 МКД
• Тежина: 5.50 Килограми
Достапност: Обично достава за 24h.gif

Расте резервоар за хранливи материи 180 литри
Квадратен резервоар за хранливи материи
96 x 64 x 42 cm ДxШxВ
за употреба како резервоар за вода / резервоар за ѓубрива во систем за наводнување growTOOL

Коментари

Нема коментари за овој производ.

Категории

Анкета

КАКВИ ШТЕДЛИВИ/CFL/ЛАМПИ КОРИСТИТЕ?