fbpx
growTABLE_1.2_512e75ab1e1a6.pnggrowTABLE_1.2_512e75ab1e1a6.png
growTABLE_1.2_512e75ab1e1a6.png
growtable_12_e001.png
growtable_12_c001.png

growTABLE 1.2

Цена од парче (1 парче): 7070,00 МКД
• Тежина: 4.95 Килограми
Достапност: Обично достава за 24h.gif

Табела за плима 118 x 118 x 9 cm ДxШxВ
и долен одводен слив H +4 cm
за употреба како: - Тава / послужавник за наводнување - маса за одлив и проток - како аеропонски систем со капак аеропонски растечки покривач 1.2

Коментари

Нема коментари за овој производ.

Категории

Анкета

КАКВИ ШТЕДЛИВИ/CFL/ЛАМПИ КОРИСТИТЕ?