fbpx
 growRACK modular 1.2 / 25 – 114 x 114 x 29 cm.jpg growRACK modular 1.2 / 25 – 114 x 114 x 29 cm.jpg

growRACK modular 1.2 / 25 – 114 x 114 x 29 cm

Цена од парче (1 парче): 9140,00 МКД
• Тежина: 4.25 Килограми
Достапност: Обично достава за 24h.gif

Стабилна основа за плима на маса како алуминиумска поддршка - систем за приклучување со пластични конектори. Димензии на дизајнот 114 x 114 x 29 cm / ДxШxВ.

Се вклопува во сите квадратни шатори Grow со отпечаток од најмалку 120 x 120 cm. Совршено се совпаѓа со нашата маса за плимата и осеката расте квадрат 1.2.


Алуминиумска поддршка
Нерѓосувачки алуминиумски квадратен профил во пресек 25 x 25 mm со дебелина на ѕид од 1,5 mm
пластичните конектори ја даваат поддршката и стабилноста на структурата за поддршка.

Коментари

Нема коментари за овој производ.

Категории

Анкета

КАКВИ ШТЕДЛИВИ/CFL/ЛАМПИ КОРИСТИТЕ?