fbpx
Eazy_Plug________5540d7eca1a1c.jpgEazy_Plug________5540d7eca1a1c.jpg

Eazy Plug Коцки 150 парчиња

Цена од парче (1 парче): 1000,00 МКД
24h.gif

Производите на Eazy Plug provide обезбедуваат совршен сооднос вода-воздух, што пак обезбедува идеална средина околу корените. Така, коренскиот систем се развива оптимално. Поради оваа причина и поради квалитетот на животната средина, производите Eazy Plug are се најдобрата алтернатива на конвенционалните подлоги како што се почвата или минералната волна.

Состав

Производите на Eazy Plug 100 се 100% компостирани, бидејќи се скоро целосно изработени од органски материјали, вклучувајќи перлит, мешавина од тресет, кокосови влакна, ѓубрива и други компоненти.

pH и ЕК вредности

Производите на Eazy Plug have имаат оптимална pH вредност и ЕК вредности кои остануваат стабилни благодарение на баферните својства на материјалот, дури и откако ќе се додаде вода или раствор. Ова ги прави производите полесни за употреба.

Баферирање на вода

Производите на Eazy Plug ret задржуваат повеќе вода од почвата, со што се избегнуваат стресни ситуации како што е сушење на растенијата. Сечињата стануваат посилни и на нивните корени им треба помалку време да се развијат. Благодарение на неговите својства, Eazy Plug ® ја задржува потребната вода подолго време, дури и кога има привремен недостаток на свежа вода или кога нема вода.

Ѓубрива

Производите на Eazy Plug are се снабдуваат со основно ѓубриво, така што вашите растенија се добро хранети во првите 2-3 недели. Можете исто така да користите сопствени ѓубрива од самиот почеток, бидејќи тампон својствата на производите не дозволуваат да се преторизира.

Компатибилен со камена волна и други хранливи подлоги Составот на производите Eazy Plug allows ви овозможува лесно пренесување на вашите сечи на камена волна без никакво прилагодување или проблеми. Фабриката едноставно ќе продолжи да расте и ќе се одржува рамнотежата на водата.

Промени во структурата на коцката Во случај да се прашувате ... коцката има за цел да стане повеќе леплива и густа за да го минимизира ризикот од оштетување на коренот при пресадување. Внесот на вода, сепак, продолжува непречено. Дури и ризикот од болести на растенијата е сведен на минимум.

Коментари

Нема коментари за овој производ.

Категории

Анкета

КАКВИ ШТЕДЛИВИ/CFL/ЛАМПИ КОРИСТИТЕ?