fbpx
сликата не е подесена

Почва Gold Label Special Mix Light 50 L

Цена од парче (1 парче): 1100,00 МКД 790,00 МКД Зачувај: -28%
Достапност: Обично достава за 24h.gif

Special Mix Light е почвата што ја барате. Ги содржи истите висококвалитетни состојки и има иста структура како Special Mix, но со помалку додадени хранливи материи.Special Mix Light може да се користи во комбинација со минерални и органски ѓубрива. Супстратот е збогатен со перлит, кафеав тресет, кокосови влакна, Шведска глина, микроелементи, минерални и органски материи, за одличен старт. Исто така содржи микориза за да обезбеди добра структура на коренот.Special Mix Light супстратот е со 2 сертификати RHP и KIWA. 

 

 

 

pH: 5,7

EC: 380uS/cm

NPK: 8,3-0.54-1.6

Влага: 62%

Волумен: 45L

Маса: 15kg

Коментари

Нема коментари за овој производ.

Можно е и ова да ти се допаѓа:

Категории

Анкета

КАКВИ ШТЕДЛИВИ/CFL/ЛАМПИ КОРИСТИТЕ?