fbpx
___________ADVAN_594272087d2c2.png___________ADVAN_594272087d2c2.png

Кокос ADVANCED COCO XL Organic 70L

Цена од парче (1 парче): 1170,00 МКД
24h.gif

Ова е блок од притисната и дехидрирана кокосова подлога од 5 килограми со низок процент на влакна. Овој супстрат е сертифициран за OMRI и е направен од сертифицирана органска суровина. Големата големина го прави XL попрофитабилна инвестиција. Со само 28 литри вода, добивате до 70 литри висококвалитетна кокосова подлога. Идеална средина за едносезонски култури одгледувани внатрешно и надворешно.

Измиен во десалинирана вода

Без нечистотии

Стабилизирано

Ниска ЕК

Одлична аерација

Еколошки

Погоден е за сите видови култури, внатрешни и надворешни.

Коментари

Нема коментари за овој производ.

Можно е и ова да ти се допаѓа:

Категории

Анкета

КАКВИ ШТЕДЛИВИ/CFL/ЛАМПИ КОРИСТИТЕ?