fbpx
ePapillon_1000W_535a5bcec4e9e.pngePapillon_1000W_535a5bcec4e9e.png
ePapillon_1000W_535a5bcec4e9e.png
e-papillon-1000w-230v-eu2.png
e-papillon-1000w-230v-eu3.png
e-papillon-1000w-230v4-eu.png

PAPILLON E-LIGHT 1000W 230V EU сет

Цена од парче (1 парче): 40190,00 МКД
• Тежина: 5.40 Килограми
Достапност: Обично достава за 24h.gif

PAPILLON E-LIGHT 1000W 230V EU сет Електрониката и асимилацијата на светлината се предмет на дебата долго време. Сега постои совршено решение. E-Papillon има многу предности во однос на неговите колеги. Едноставно, користи иста количина на енергија и произведува повеќе светлина. Ова може да се постигне кога се комбинира рефлектор со 95% рефлексивност со моќната сијалица PHILIPS Green Power 1000 вати. Лесно се чисти благодарение на дизајнот на системот.

Топлината произведена од светилката не се ослободува директно во растенијата, туку преку воздухот, кој делува како носител. Благодарение на концептот на отворениот рефлектор, се избегнува жариштето под светилката.

1000w прилагодлив баласт (од 600-1150w). • Phillips Green Power Plus 1000w EL HPS сијалица. • 3 гаранција за каросеријата, 1 година на сијалицата

Моќност: 1000 W Напон [V]: 220-240V Приклучок: K12x30s Фреквенција [Hz]: 50 Hz Број на светилки [x]: 1

Коментари

Нема коментари за овој производ.

Категории

Анкета

КАКВИ ШТЕДЛИВИ/CFL/ЛАМПИ КОРИСТИТЕ?