fbpx
OSRAM_PLANTASTAR_51810c3ddad47.jpgOSRAM_PLANTASTAR_51810c3ddad47.jpg

OSRAM PLANTASTAR 600W

Цена од парче (1 парче): 2730,00 МКД 2184,00 МКД Зачувај: -20%
• Тежина: 0.21 Килограми
Достапност: Обично достава за 24h.gif

Светилката HPS OSRAM PLANTASTAR ® е дизајнирана да ги задоволи потребите на градинарите во однос на изворот на светлина. Осветлувањето на стаклена градина не може да се спореди, на пример, со осветлување на патиштата. Со воведувањето на натриумовите светилки PLANTASTAR ® на пазарот, OSRAM обезбедува извор на светлина што ги исполнува сите барања за добро осветлување.

Карактеристики на PLANTASTAR ®: Ниски трошоци за одржување. Екстремно постојан прозрачен флукс во текот на првите 10.000 работни часови. По овој период или на секои две години се препорачува менување на светилките.

Карактеристики на производот:

Постојано висок квалитет поради оптимизираниот метод на производство Оптимизиран дизајн со патентиран амортизер Новата, засилена керамика отпорна на натриум гарантира долг животен век Ласерското заварување гарантира прецизна геометриска врска Екстремно висока ефикасност на светлина до 145 лумени / W

Коментари

Нема коментари за овој производ.

Категории

Анкета

КАКВИ ШТЕДЛИВИ/CFL/ЛАМПИ КОРИСТИТЕ?