fbpx
GIB_Lighting_NXT_5360c7f8b9a18.pngGIB_Lighting_NXT_5360c7f8b9a18.png

Електронски Баласт Lucilu Non-dimmable 600W

Цена од парче (1 парче): 13190,00 МКД
• Тежина: 3.20 Килограми
Достапност: Обично достава за 24h.gif

Електронски баласт Lucilu кој не може да се затемнува 600W • Технологија за непречено стартување • Подолг век на ламбата • Тивко • RF-оклопени • Работи со натриумови и метал-халидни светилки • До 15% повеќе лумени • До 35% помала потрошувачка на енергија • Четири метри до рефлекторскиот кабел со приклучок

Коментари

Нема коментари за овој производ.

Категории

Анкета

КАКВИ ШТЕДЛИВИ/CFL/ЛАМПИ КОРИСТИТЕ?