fbpx
Elektrox_FLOWER__595d1b52a1238.jpgElektrox_FLOWER__595d1b52a1238.jpg
Elektrox_FLOWER__595d1b52a1238.jpg
Elektrox 125W bloom.png
Elektrox 125W bloom 1.png

CFL Лампа Elektrox FLOWER 125W

Цена од парче (1 парче): 3790,00 МКД 3221,00 МКД Зачувај: -15%
• Тежина: 0.93 Килограми
Достапност: Обично достава за 24h.gif

CFL Светилка Elektrox FLOWER 125W Штедлива CFL светилка. Elektrox Flower 125W за цветање • 6300 lm • 125 В • 2700 К • 6U • штекер E40 • Вграден електронски баласт со моментален почеток

Коментари

Нема коментари за овој производ.

Категории

Анкета

КАКВИ ШТЕДЛИВИ/CFL/ЛАМПИ КОРИСТИТЕ?