fbpx
сликата не е подесена

Магнетен Баласт PURE LIGHT V2 400W

Цена од парче (1 парче): 4050,00 МКД 3240,00 МКД Зачувај: -20%
• Тежина: 6.00 Килограми
Достапност: Обично достава за 24h.gif

Електромагнетна баласт поставена на челична плоча подготвена да ги стартува HPS и MH светилки. Многу добра завршна обработка, обезбедена со соодветни стеги и терминали за паралелно поврзување на повеќе придушници.

Коментари

Нема коментари за овој производ.

Категории

Анкета

КАКВИ ШТЕДЛИВИ/CFL/ЛАМПИ КОРИСТИТЕ?