fbpx
Няма избрано изображение
Няма избрано изображение
Няма избрано изображение

Timer Box II 4x600W + heating

Цена од парче (1 парче): 9350,00 МКД
• Тежина: 0.70 Килограми
Достапност: Обично достава за 24h.gif

Кутијата за тајмер се користи од неколку индуктивни оптоварувања како што се светилки под висок притисок со силно вклучување и исклучување истовремено. Ова ги вклучува оптоварувањата на Контактор/реле 4x600W. Моделот со штекер за греење е вклучен кога светлата се исклучени (управување со струја).


Големини и технички податоци:
Куќиште: ШxВxД = 200х255х95мм
Кутија за тајмер: ШxВxД = 230х300х110мм
1 пол вкл. конектор 16A (EU) 4x600W
1 пол вкл. конектор 10A (CH) 3x600W,
Волт: 230 V / 50 Hz
Тајмер за 24 часа со резерва на енергија од 36 часа 30 мин. поставување
Релеи: 4x16A 230V
Класа на заштита: IP40

Коментари

Нема коментари за овој производ.

Можно е и ова да ти се допаѓа:

Категории

Анкета

КАКВИ ШТЕДЛИВИ/CFL/ЛАМПИ КОРИСТИТЕ?