fbpx
Няма избрано изображение
Няма избрано изображение
Няма избрано изображение

Hydrostat

Цена од парче (1 парче): 8600,00 МКД
• Тежина: 0.65 Килограми
Достапност: Обично достава за 24h.gif

Дигиталниот контролер на овлажнител ја контролира влажноста во просториите и ја одржува постојано висока. Контролорот на овлажнител треба да биде поврзан помеѓу замаглувачот и главната струја. На едното копче може да се постави саканата влажност. Контролорот го вклучува и исклучува замаглувачот.

Контролерот доаѓа како готов дел и е подготвен за употреба. Овој доверлив контролер на вентилатор доаѓа во комплет со затворен капак отпорен на вода, приклучоци со капаци и сензор за низок напон што го прави совршен за влажни простории. Сензорот доаѓа со кабел долг 4 метри.

 

Големини и технички податоци:

Куќиште: ШxВxД = 130х80х70мм
Контролер: ШxВxД = 160х100х90мм
Дизајниран за: 2x600W / TRIAC 2x16A
Волти: 230V / 50HZ
Дигитален сензор 5V Мери точност на влажноста ±4,5%rh
Класа на заштита IP44

Коментари

Нема коментари за овој производ.

Можно е и ова да ти се допаѓа:

Категории

Анкета

КАКВИ ШТЕДЛИВИ/CFL/ЛАМПИ КОРИСТИТЕ?