fbpx
darkroom
included-grow.png5a5bca911442b.png
spacebooster.png5a5bcaa661893.png
dr300w-wired.png
dr300-front.png5a5bca8090780.png

Гроубокс Secret Jardin Dark Room 300x150x235 cm

Цена од парче (1 парче): 39290,00 МКД
24h.gif

Опис:

  • • Професионален шатор направен од најдобриот материјал за рефлектирање на Mylar
  • • Робусна конструкција Ø19 мм отпорна на солзи 210D
  • • Повеќе чорапи и прозорци за сите конфигурации
  • • Вклучен е широк спектар на додатоци

Димензии: 300 x 150 x 235 см

WebIT фабрика за поддршка мрежа: 2 x 150 x 150 cm.

Windows: 2 x 50 x 30 cm набудувачки отвори со отстранливи ролетни

Чорапи:

Двојни чорапи со тесни врски:

4 x излез Ø280 mm

2 x влез Ø280 mm

4 x за кабли Ø75 mm

2 x за CoolTube Ø280 mm

Суспензија: 4 x држачи за осветлување и филтер, издржувајќи до 15 кг секој.

Вклучени додатоци:

1 x комплет StrapIT - ремени за филтри

2 x сет HookIT - куки за осветлување

30 x CableIT - клипови за кабли и мрежи

1 x PocketIT - торба со алатки за прилагодување на висина

Препорачано осветлување:

2 x HPS 1000W

2 x ЛЕР 600W

Волумен на шатор 10,6 м3

Препорачана промена на воздухот: на HPS (на секои 30 до 60 секунди):

Излезен вентилатор: 1270 m3 / h

Влезен вентилатор: 635 m3 / h

за ЛЕР (на секои 1 до 2 минути):

Излезен вентилатор: 635 m3 / h

Влезен вентилатор: 318 m3 / h

Коментари

Нема коментари за овој производ.

Категории

Анкета

КАКВИ ШТЕДЛИВИ/CFL/ЛАМПИ КОРИСТИТЕ?