fbpx
PrimaKlima_Indus_5998449329920.jpgPrimaKlima_Indus_5998449329920.jpg

Филтер Prima Klima Industry Line Ø200/500mm - 1090m3/h

Цена од парче (1 парче): 13650,00 МКД
• Тежина: 12.00 Килограми
Достапност: Обично достава за 24h.gif

Филтер PrimaKlima IndustryLine K1609 Ø200 / 500mm-1090m3/h Прирабница: 200 mm Должина: 500 mm без прирабница Дијаметар: 280 mm Максимален проток на воздух: 1090 m³ / h Кревет од високо активен јаглен длабок 4 cm На Предфилтер: K1709

Оваа линија на филтри е наменета за професионалци и за оние кои се заинтересирани да купат издржливост и квалитет. Постојат неколку разлики помеѓу линијата „Еко“ и филтрите за линија „Индустриски“, кои се наведени подолу:

Без оглед на познатиот квалитет на нашиот Активиран Јаглерод, за сите наши филтри, важно е да се спомене дека Prima Klima разви уникатна техника во која активниот јаглерод подобро се дистрибуира во филтерот за прочистување на воздухот. Неговата поголема густина во индустриската линија обезбедува помалку движење во внатрешноста на филтерот и помалку прашина во споредба со другите филтри. За да се дефинира индустриската линија како Прима на филтрите, има уште поквалитетни префилтри, како и закачени куки, подготвени за навртување во неа, за хоризонтални системи.

Со континуирано работење, индустриските филтри имаат 2 години работен век. Јаглеродните филтри Prima Klima се дизајнирани да ги чистат мирисите поврзани со одредени култури во вашата внатрешна градина, како и пенетрацијата на бучавата. Изработени се од активен јаглен и обложени со бела памучна вата. За филтрирање на влезниот, излезниот или пропуштениот воздух од лошите мириси, користејќи физичка и хемиска апсорпција.

Поле на примена: оранжерии, болници, прехранбена индустрија, хемиска индустрија, јавни згради, кујни, деловен простор, тоалети, крематориуми, месарници итн. Максимална работна температура на воздухот = 70 ° C Максимална влажност на протокот на воздух = 70%

Коментари

Нема коментари за овој производ.

Можно е и ова да ти се допаѓа:

Категории

Анкета

КАКВИ ШТЕДЛИВИ/CFL/ЛАМПИ КОРИСТИТЕ?