fbpx
PAX3_Sage_1
PAX3_Sage_2
PAX3_Sage_3
PAX3_Sage_4
matteteal

Вапораизер PAX 3 SAGE Комплет

Цена од парче (1 парче): 16970,00 МКД
Достапност: Обично достава за 24h.gif

Интелигентен, интуитивен и инстант. Вистински пренослив вапораизер со двојна употреба и за распуштен лист и за екстракт. Подигнете го вашето искуство со пареа до највисок степен. PAX 3 дава силна, чиста пареа во рок од 15 секунди, а последователните загревања се речиси моментални. Најновата технологија за батерии ја напојува рерната 2 пати поголема од јачината на PAX 2.

Спарете го PAX 3 со апликацијата PAX Mobile и отклучете поширок температурен опсег отколку само со уредот.

Карактеристики:

Компатибилност со плод и екстракти
Високополиран анодизиран алуминиумски финиш
Време на загревање 15 секунди
4 поставки за температура
Време на полнење од 90 минути
Големина:
Висина - 98 мм
Ширина - 30 мм
Дијаметар - 21 мм

Комплетот вклучува:

Уредот Pax 3
Комплет за одржување
3 Екрани
Концентрат влошка
Мулти алатка
Апликацијата е овозможена
Кабел за полнење и приклучок
2 усници
Bluetooth
Батерија од 3500 mAh
2 Капаци на рерната

10 години гаранција

Направете магични моменти


Согорувањето е стара вест. PAX обезбедува беспрекорна транзиција за префрлување на пареа - тоа е едноставно, посебно и сè за вас.

Добијте квалитетни сесии


PAX е со високи перформанси од внатре кон надвор, со најнова технологија за батерии за да се приспособат повеќе сесии без потреба од полнење. Поддржано со 10-годишна ограничена гаранција за дополнителен мир на умот.

Како сакаш


PAX 3 доаѓа со две опции за уживање - држете се до сувата билка ако тоа е повеќе ваш стил или лесно префрлете се на концентрати. Одговарајте на вашите претпочитани перформанси, без разлика на вашето расположение.

Паметен и такт


PAX комуницира со вас преку LED светла кои покажуваат статус на греење, траење на батеријата и поставки за температура. Зачувајте ги поставките и дизајнирајте искуство што можете да го повторувате одново и одново. Користете ја мобилната апликација Pax за уште поголема прецизност.

Коментари

Нема коментари за овој производ.

Можно е и ова да ти се допаѓа:

Категории

Анкета

КАКВИ ШТЕДЛИВИ/CFL/ЛАМПИ КОРИСТИТЕ?